Volcano Health Club představuje – Easy Line

Volcano Health Club představuje výjimečnou sadu strojů Easyline výrobceTechnogym® využitelnou jako pomůcku pro osobní trénink nebo studiové hodiny. Kruhový trénink Easyline je vhodný pro každého, kdo hledá stylový, uživatelsky pohodlný a zároveň účinně zacílený způsob, jak zlepšit svou kondici. Je perfektním řešením pro každého, kdo se nemůže donutit ke klasickému tréninku v posilovně nebo se v jejím prostředí prostě necítí dobře, pro začátečníky, aktivně stárnoucí důchodce i pro aktivní rekonvalescenci po zranění či porodu, v případě intenzivnějšího tréninku ale uspokojí kohokoli, kdo chce zapracovat na silové i aerobní výdrži, podpořit svůj kardiovaskulární systém a účinně zhubnout.

Okruh Easyline se skládá z devíti pohodlných ergonomicky sestavených strojů pro posílení všech důležitých svalových skupin. Narozdíl od obvyklé výbavy posiloven se snadno přizpůsobí menším postavám díky použití doplňků Easy Pad. Hydraulický princip zaručuje oboustranný odpor, takže jeden stroj procvičí dvě protilehlé svalové skupiny (například biceps a triceps), čímž se v kratší době dosáhne intenzivnějšího tréninku daných partií. Odpor si cvičenec během studiové hodiny ve Volcano Health Club, určuje rychlostí provedení pohybu (čím rychlejší pohyb, tím větší odpor klade stroj) nebo pětistupňovým nastavením hydraulického válce.

Stroje jsou proloženy devíti stepery, stanoviště se obvykle střídají po minutě, takže je zachována rovnováha mezi silovým a aerobním tréninkem – proto má kruhový trénink se sadou Easyline výrazný efekt na redukci váhy a zároveň formování problematických tělesných partií. Poměrně rychlé střídání strojů usnadňuje propracovaný uživatelsky příjemný systém madel Easy Grip. Podlaha Pavigym ve studiu Volcano Health Clubu kromě přitažlivého designu završuje pocit profesionality a bezpečí, díky mikroskopickým vzduchovým bublinám snižuje otřesy, tlumí hluk a je příjemná na dotek.

Volcano Health Club s.r.o.

K Sopce 5, 155 00 Praha 5

Česká Republika